Islamofascism

Man blir ju rent mörkrädd när man på Per Gudmundsons blogg läser om vad som hände på ett seminarium i Berwaldhallen med bland andra Lars Vilks och föreningen för ex-muslimer. Då stövlar ett gäng islamistiska män med bistra uppsyner in och utslungar inte så förtäckta hot mot bland andra Vilks och de kvinnor som flytt undan förtryck i sina hemländer.

”Kontrasten kunde inte vara tydligare. Framme vid podiet står tre kvinnor som flytt islamistisk fascism i Iran, och nu som många andra gånger ägnat sin fritid åt det ideella arbetet med att upplysa om det institutionaliserade religiösa kvinnoförtrycket, genom den organisation de bildat för ex-muslimer. I gångarna män. Bestämda män. Män som utsett sig själva till representanter för mer än en miljard människor. Män av den rätta läran. Män med uppgift att visa att avfällingar aldrig kommer att respekteras.”

Skrämmande. Det visar på att vi faktiskt måste ta hotet från de extrema islamisterna – använd gärna ordet islamofascism – på största allvar.

One Response to Islamofascism

  1. Gustafsson skriver:

    Per Gudmundson är fantastisk när det gäller att dra fram fakta och peka på akuta problem – ofta vad gäller islamismen i Sverige och utomlands.

    Däremot knystar han sällan ett ord om de åtgärder som borde till för att BEIVRA problemet.

    Det är alltid bara löst snack från liberaler om att ”stå upp” för det ena eller det andra.

    Det är lite synd.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: